Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Formula-ONE Liga: A Pilóták gondolatai

2011.07.17

michael-schumacher-2011-7.jpgA Formula ONE Liga pilótái elbúcsúznak Geri től!
Pár mondatban most ittvannak  a gondolataik!

 

 

 

 

 

A Liga SOK SZERENCSÉT KIVÁN NEKI A TOVÁBBIAKBAN!

SpeedWine: Geri nagyon jó pilóta, szerettem vele versenyezni, sok izgalmas futamunk volt és valójában nélküle nem lessz olyan izgalmas a futam. Mindenesetre kívánom neki hogy legyen szerencséje és boldoguljon az életben. Üdvözlettel SpeedWine

Bogár Dániel: Hát nagyon sajnálom hogy elmegy mert a mezöny egyik jó pilotája és elég erősen vb esélyes lett volna. Igazából nem sokat versenyeztem vele mert sajnos kihagytam egy darabig a versenyeket. De elötte klasz csatákat vivtunk. Remélem sikerülni fog neki minden és megvalositja az álmát addig is várjuk majd vissza a mezönybe.

Joe: Nagyon sajnalom, hogy Geri nem fojtatja a szezont. Mar ugy allt a dolog, hogy a jovo szezonban csapattarsak leszunk,aminek en nagyon orvendtem. De sajnos hogy igy alakultak a dolgok talan majd csak sikerulni fog. O egy nagyon jo versenyzo,egy kedves ember,es igy sorolhatnam tovabb, egyszeruen o egy igaza Forma 1-es pilota. Sok sikert kivanok a jovoben es vissavarom a ligaba.

Davee:
Nagyon sajnálom hogy visszavonult, és nem folytatja velünk a ligát. Őt szerintem ha szabadedzésen, időmérőn, esetleg futamon elvertem, én akkor is őt tartottam, és tartom jobbnak! Ő igazából Schumacher kariere nagyon ráillik, hiszen olyan mint egy mester, és most sajnos vissza is vonul. Sok Sikert a jövőben neki, és várjuk visszaa!!!

Balogh S.: Nagyon Sajnalom hogy geri elment a ligabol ;( ő volt az 1 ik leges legjobb pilota aki volt ebben a ligaban nagyon szerettem mindig jo futamjai voltak remelem az almai meg valosulnak nem felejt el minket ;) Sok Szerencset Geri : Üdv Balogh Sándor