Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Geriért küzdenek a csapatok, SpeedWine inkább kis csapatot keres, Davee maradna a Ferrariban!

2011.10.22

A tavalyi három legeredményesebb pilótát fagadtuk kicsit a jövőjükről!

652010-michael-schumacher.jpg"Miután sikerült megszereznem a 2011-es bajnoki címet több csapat is megkeresett.A jelenlegi csapatomon kívül tárgyalásban állok a Ferrarival a McLarennel és a Williams-el is........de szponzori szerződésben állok a Red Bull-al ezért nem zárom ki a lehetőségét annak hogy tőlük is ajánlatot kapok.Akár hogy is jól át kell gondolnom melyik csapatot választom majd ha megakarom védeni a címemet mert úgy tűnik az eddiginél is szorosabb Vb-küzdelem van kilátásban..."-mondta a Címvédő Geri

"Nagyon izgalmas a jövöm mert 4 csapat érdeklödik irántam. Lehetséges hogy az olasz istálló a Ferrari nem t1larg.alonso.jpghosszabbít velem. Viszont hogy a Világ Bajnokságban 2.dik lettem kevés lemaradással így 4 csapat felfigyelt a tehetségemre. Nem tudom hova keveredek de ezek a csapatok nagyon elszántak és minden megadnának értem hogy hozzájuk szerződjek. Nagy döntés ez nekem. A csapatok: Williams, Force India, Lotus, Hispania Racing Team. Nagyon nehéz lessz döntenem de hamarosan kimondom a döntést!" -monta a Ferrari 1. számú pilótája.

Eközben a 3. helyezet et is kifaggadtuk, és mint kiderült, elég szűkszavúan nyilatkozott..


ferrari-driver-felipe-massa-claims-anything-can-happen-after-their-first-2011-win-formula-1-news-83792.jpg"Azt hiszem hogy a következő szezonban lessz keresni valóm...A RedBull érdeklődik irántam, de a szivem a Ferrarihoz húz...a többi csapat egyenlőre nem tett ajánlatot, de még van időnk eldönteni, hisz 2012 nyara még messze van!"